Golden Retriever handboek review

Review: Golden Retriever geheimen – Alles wat je moet weten over Golden Retriever

Dit is mijn review over het handboek van de Golden Retriever geschreven door Gerard de Goede. Het betreft een E-book over de Golden Retriever waarbij je nog 5 andere bonussen krijgt met extra informatie over trainingen en dergelijken. Zodra je het handboek van de Golden Retriever haalt krijg je een mail, met een download link, waarmee je alle boeken gelijk kunt downloaden en lezen.

In deze review zal ik je vertellen wat er allemaal voor komt in het hoofdboek en in de bonus boekjes. Vervolgens kun je lezen wat ik persoonlijk van dit boek vond en wat anderen ervan zeggen. Tot slot sluit ik af met wat technische informatie zoals: “niet goed, geld terug garantie” en wie de schrijver en uitgever van het boek zijn.

Wat komt er aan bod in het Golden Retriever handboek?

Het Golden Retriever handboek bestaat in totaal uit 203 bladzijden. Naast de standaard pagina’s zoals het voorblad, voorwoord, inhoudsopgave en het nawoord staat het vol met informatie en staan er nauwelijks plaatjes in om de pagina’s mee op te vullen. Dit handboek is onderverdeeld in 7 grote hoofdstukken die weer onderverdeeld zijn in 38 kleine sub hoofdstukken.

Golden Retriever geheimen handboek

Het handboek begint met een voorwoord, die beschrijft waarom Gerard de Goede het handboek heeft geschreven. Leuk om even door te lezen, maar niet veel bijzonders. Vervolgens kom je bij de inhoudsopgave waarin je de 7 hoofdstukken kunt terugvinden. hieronder vertel ik in detail waar elk hoofdstuk over gaat voor als je benieuwd bent naar wat er specifiek in elk (sub) hoofdstuk besproken wordt.

Bestel nu snel en krijg er 5 GRATIS exclusieve bonussen bij!


Golden Retriever geheimen hoofdstukken overzicht

Hoofdstuk 1De Golden Retriever.

In het eerste hoofdstuk komt veel van de standaard informatie over de Golden Retriever aan bod. Dit hoofdstuk is onderverdeeld in 6 sub hoofdstukken en is 31 bladzijden lang.

Inhoudsopgave:
1.1: Geschiedenis.
1.2: Uiterlijk.
1.3: Het karakter van de Golden Retriever.
1.4: Rasstandaard.
1.5: De Golden Retriever, een speciale hond.
1.6: De Golden Retriever, een hond voor jou?

Aantal bladzijden:
5 Bladzijden.
3 Bladzijden.
8 Bladzijden.
3 Bladzijden.
6 Bladzijden.
6 Bladzijden.

Golden Retriever handboek hoofdstukken

Gedetailleerd overzicht:
Allereerst begint het met de geschiedenis van de Golden Retriever. Hierin verteld Gerard waarvoor de Golden Retriever vooral gebruikt werd en waar het ras vanaf stamt. Tot slot verteld hij nog wat over hoe de Golden Retriever naar de VS en Nederland zijn gekomen.

Vervolgens gaat het over het uiterlijk van de Golden Retriever. Hierin worden de uiterlijke kenmerken van het ras van kop tot teen besproken. Daarna komen we aan bij het karakter van de Golden Retriever. Hierin wordt besproken dat de Golden Retriever geen waakhond is, maar wel een echte jachthond. Verder kun je o.a. vinden hoe de hond rondom eten en kinderen is, hoe belangrijk de vroege socialisatie is en een klein stukje over de opvoeding van de hond. Over de opvoeding wordt later in het boek dieper in gegaan.

Na verteld te hebben over het karakter en uiterlijk gaat het hoofdstuk verder met de rasstandaard van de Golden Retriever. Dit sub hoofdstukje komt redelijk overeen met het gedeelte over het uiterlijk van de Golden Retriever. Het verschil is, dat in de rasstandaard meer technische informatie beschreven wordt over hoe de hond er uit hoort te zien. Deze informatie wordt per lichaamsdeel in een paar zinnen beschreven.

Het hoofdstuk dat hierop volgt heet “De Golden Retriever: een speciale hond”. Hiermee wordt bedoeld dat de Golden Retriever niet alleen als gezinshond wordt gebruikt, maar ook voor veel andere doeleinden gebruikt kan worden. In dit gedeelte vind je welke doeleinden dit zijn. Een paar voorbeelden zijn: blindengeleidehond, therapiehond, signaalhond en zelfs diabeteshond.

Tot slot gaan de laatste 6 bladzijden van dit hoofdstuk over of de Golden Retriever bij jou past. Denk hierbij aan de behoeftes van de hond, maar ook aan de behoeftes van de familie waarin de hond zal belanden. De hond kost namelijk veel tijd en moeite. Dit moet geaccepteerd worden door de familie waarin de hond beland. Een klein stuk in dit sub hoofdstuk gaat over de kosten die erbij komen. Helaas worden hierin geen daadwerkelijke kosten genoemd, maar de producten waaraan je moet denken. Ook kun je o.a. hier een vragenlijst vinden die je aan jezelf zou moeten stellen voordat je een Golden Retriever in huis haalt.

Hoofdstuk 2 – Aanschaf / kopen.

Dit hoofdstuk bestaat uit 29 bladzijden, onderverdeeld in 8 sub hoofdstukken. Dit hele hoofdstuk gaat over het aanschaffen / kopen van een Golden Retriever en waar je allemaal bij na moet denken bij het aanschaffen van een Golden Retriever puppy.

Inhoudsopgave:
2.1: Voor en nadelen van een Golden Retriever.
2.2: Reu of teef?
2.3: Pup of volwassen hond?
2.4: Waar je geen puppy moet kopen.
2.5: Tips voor het kiezen van een goede fokker.
2.6: De belangrijkste vragen die je aan een fokker moet stellen.
2.7: Tips voor het kiezen van een gezonde puppy.
2.8: Het kiezen van het juiste temperament.

Aantal bladzijden:
3 Bladzijden.
3 Bladzijden.
4 Bladzijden.
4 Bladzijden.
4 Bladzijden.
4 Bladzijden.

4 Bladzijden.

3 Bladzijden.

Golden Retriever handboek van Gerard de Goede

Gedetailleerd overzicht:
Eerst worden de voor- en nadelen van een Golden Retriever benoemd. Deze voor- en nadelen gaan voornamelijk over het karakter en het uiterlijk van de Golden Retriever. Denk hierbij aan de oor- en vachtverzorging, de grootte en over de leergierigheid van het ras. Tot slot verteld Gerard nog wat over hondenshows. Hier kan een Golden Retriever namelijk in uitblinken, mits goed getraind.

Het tweede sub hoofdstuk gaat helemaal over het kiezen van een reu (mannetje) of teef (vrouwtje). Hierin wordt vooral verteld wat de nadelen kunnen zijn van een reu of een teef, en wat de overeenkomsten zijn. Vervolgens komt er een hoofdstukje dat alle voor- en nadelen beschrijft van een Golden Retriever pup, en vervolgens van volwassen Golden Retrievers. Met puppy’s heb je bijvoorbeeld vaak meer werk, maar volwassen dieren kunnen hele andere problemen hebben.

Nu komen we aan bij het kopje “waar je geen puppy moet kopen”. In dit hoofdstuk kun je informatie vinden over wat broodfokkers zijn, en hoe je kunt weten of fokkers te vertrouwen zijn. Gerard verteld waar je goede fokkers kunt vinden en enkele regels waar zij zich aan moeten houden. Tot slot word beschreven wat een dierenmarkt is, en waarom je daar beter geen puppy kunt halen.

Het sub hoofdstuk erna is een vervolg op het vorige sub hoofdstuk over fokkers. Het verschil is dat dit hoofdstukje je tips geeft over het kiezen van een goede fokker. Dit gaat voornamelijk over socialisatie, hoe de fokkers met de honden omgaan en vragen die je aan zowel de fokker en andere mensen kunt stellen. Hierna komt een hoofdstuk dat daar weer op volgt met een grote lijst vragen die je kunt stellen. Hierin worden niet alleen vragen beschreven die jij kunt stellen, maar ook vragen die een goede fokker aan jou zou kunnen stellen.

Vervolgens gaat het handboek over tips voor het kiezen van een gezonde pup. Dit gaat over de gezondheidsverklaring en hoe je zelf kunt inschatten of een pup wel of niet gezond is. Hierin wordt o.a. verteld hoe je aan het gedrag en de vacht kunt zien of een pup gezond is. Tot slot verteld Gerard de Goede hoe je de pup met het juiste temperament kiest. Het gaat hierin o.a. over Golden Retrievers met verschillende persoonlijkheden, wat jou thuis situatie is en waarom het goed is om fokkers een paar keer te bezoeken.

Hoofdstuk 3 – Je puppy mee naar huis nemen.

Dit hoofdstuk gaat verspreid over 27 bladzijden over de eerste dagen / weken met je puppy in huis, welke voorbereidingen moet je treffen en wat zijn de eerste stappen die je moet zetten met je nieuwe Golden Retriever puppy. Dit hoofdstuk is onderverdeeld in 4 sub hoofdstukken.

Inhoudsopgave:
3.1: Je huis puppyproof maken.
3.2: De eerste dagen.
3.3: Benchtraining.
3.4: Zindelijkheidstraining.

Aantal bladzijden:
7 Bladzijden.
10 Bladzijden.
4 Bladzijden.
6 Bladzijden.

Golden Retriever puppy

Gedetailleerd overzicht:
Allereerst begint hoofdstuk 3 met de voorbereidingen in je huis, voor je een Golden Retriever puppy haalt. Hierin staat een stappenplan hoe je elke kamer (en je tuin) in je huis puppyproof kunt maken. Ook wordt verteld hoe je je kinderen kunt betrekken bij het aanschaffen van een puppy en wat handig is om alvast in huis te halen voor je de Golden Retriever puppy koopt.

In het tweede sub hoofdstuk wordt uitgebreid verteld over de eerste dagen met de Golden retriever pup in huis. Dit hoofdstuk telt 10 bladzijden. Eerst worden een aantal tips gegeven gevolgd door de eerste dag met de pup in huis. Dit gaat over het ophalen van de pup en wat de fokker je allemaal mee moet geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het dierenpaspoort, stamboom, verkoopcontract en meer. Er worden verder nog veel onderwerpen besproken waaronder de eerste nacht, het belang van routine, dagelijkse schema’s en nog wat andere onderwerpen.

De laatste 2 sub hoofdstukken in dit hoofdstuk gaan over “benchtraining” en “zindelijkheidstraining”. Bij de benchtraining worden belangrijke punten genoemd, punten om te onthouden en tips voor succesvolle benchtraining. Het hoofdstuk van de zindelijkheidstraining bevat o.a.: het begin van de routine, welk schema bij welke leeftijd, dagelijkse routine en onbedoelde plasjes. Hierin wordt uitgelegd wat je kunt verwachten, waarom en hoe je ermee omgaat.

Hoofdstuk 4 – Opvoeding en training.

In de volgende 39 bladzijden, onderverdeeld in 8 sub hoofdstukken, vindt je informatie over het opvoeden en trainen van je Golden Retriever. Hierin komen de belangrijkste trainingen voorbij, en hoe je deze het best uit kunt voeren.

Inhoudsopgave:
4.1: Discipline en de leider van de roedel.
4.2: Gehoorzaamheidstraining.
4.3: Tips om ongewenst gedrag te voorkomen.
4.4: Ongewenst gedrag.
4.5: Basiscommando’s aanleren.
4.6: Socialiseren.
4.7: Clicker training.
4.8: Tips voor het trainen van je Golden Retriever.

Aantal bladzijden:
6 Bladzijden.
5 Bladzijden.
2 Bladzijden.
9 Bladzijden.
6 Bladzijden.
4 Bladzijden.
5 Bladzijden.
3 Bladzijden.

Golden Retriever handboek van Gerard de Goede

Gedetailleerd overzicht:
Voordat het handboek je verteld over de verschillende trainingen, begint het eerst met wat uitleg over: waarom leiderschap zo belangrijk is, waarom je het respect van je Golden Retriever moet hebben / krijgen en hoe je dit doet. Verder gaat het nog over het belang van discipline, beloningen, tips voor goed leiderschap en meer. Vervolgens gaat het eerst over gehoorzaamheidstraining, wat kun je verwachten, waar kun je dit het best doen en hoe pak je dit aan. Hierin komen o.a. het zit en wacht commando aan bod.

Op de volgende 2 bladzijden heb je een lijst met 16 tips om ongewenst gedrag te voorkomen. Dit sub hoofdstuk wordt gevolgd door het sub hoofdstuk “ongewenst gedrag”. Hierin worden redenen voor ongewenst gedrag beschreven en de meest voorkomende problemen. Denk hierbij aan verlatingsangst, trekken aan de lijn, blaffen, opspringen en nog 5 andere bekende problemen.

Dan gaat het verder over basiscommando’s aanleren. Na een kleine introductie gaat het over de volgende commando’s: kom, lig/af, blijf en volg. Daarnaast kun je informatie vinden over apporteren en prijzen / straffen. Dan komt het sub hoofdstuk over socialiseren, een erg belangrijk onderdeel van de opvoeding, aan bod. Hierin worden o.a. de belangen van een goede socialisatie beschreven en tips om dit te doen.

Tot slot komen we bij de laatste twee sub hoofdstukken van hoofdstuk 4 aan. Eerst gaat het over clickertraining. Dit is een handige methode om commando’s effectief aan je hond te leren. Hierin wordt beschreven hoe je de hond kennis laat maken met clicker, en hoe je hem ermee traint. Gevolgd door een aantal tips. Het hoofdstuk sluit af met tips voor het trainen van je Golden Retriever.

Hoofdstuk 5 – Leven met een Golden Retriever.

Nu komen we aan bij het hoofdstuk dat gaat over de algemene opvoeding, en het leven met een Golden Retriever. Dit hoofdstuk heeft 5 sub hoofdstukken, verdeeld over 39 bladzijden.

Inhoudsopgave:
5.1: Dagelijkse routine.
5.2: Voeding.
5.3: Gezondheid.
5.4: Verzorging.
5.5: Vakanties en reizen.

Aantal bladzijden:
9 Bladzijden.
10 Bladzijden.
6 Bladzijden.
6 Bladzijden.
8 Bladzijden.

Golden Retriever puppy's

Gedetailleerd overzicht:
Het hoofdstuk begint met een schema voor je pup tot hij een half jaar oud is. In dit schema wordt van uur tot uur beschreven hoe je dag eruit ziet met een Golden Retriever puppy. Verder gaat het over onderwerpen wat je puppy nodig is zoals rust, beweging, voeding en routine. Het sub hoofdstuk erna gaat uitgebreid over welke voeding je de Golden Retriever het best kunt geven. Het gaat hier over brokken, vlees, kosten en diëten. Daarnaast verteld Gerard de Goede over wat de tegenstanders zeggen van het voer waar hij het over heeft. Je krijgt dus een inzicht in wat de voor- en tegenstanders van het voer vinden. Tot slot is er informatie te vinden over overgewicht, allergieën en handige links.

Het gedeelte over gezondheid gaat over veel verschillende problemen waar je Golden Retriever mee te maken kan krijgen. Denk hierbij aan huid-, maag- en darmproblemen en nog andere ziekten en aandoeningen. Vervolgens kom je aan bij het sub hoofdstuk “verzorging”. Hierin wordt per lichaamsdeel verteld hoe je het kunt verzorgen, en er wordt informatie gegeven over het wassen en trimmen van je Golden Retriever. Tot slot sluit dit hoofdstuk af met alles waar je aan moet denken als je gaat reizen. Hoe kun je de hond het beste mee nemen en een aantal tips als je de hond wilt meenemen.

Hoofdstuk 6 – Sport en show.

De volgende 5 sub hoofdstukken gaan over verschillende sporten en activiteiten die je met de Golden Retriever kunt doen. Dit hoofdstuk is verdeeld over 17 bladzijden.

Inhoudsopgave:
6.1: Behendigheid.
6.2: Flyball.
6.3: Reddingswerk.
6.4: Jacht.
6.5: Show.

Aantal bladzijden:
3 Bladzijden.
3 Bladzijden.
3 Bladzijden.
4 Bladzijden.
4 Bladzijden.

Golden Retriever sporten en activiteiten

Gedetailleerd overzicht:
Er komen verschillende sporten aan bod in dit hoofdstuk, en het begint met behendigheid. Er wordt verteld wat je van de wedstrijden kunt verwachten en welke gezondheid je hond ervoor nodig heeft. Vervolgens komt flyball aan bod. Ook hierin wordt weer beschreven hoe de wedstrijden gaan en welke regels er zijn. Na deze twee sporten gaat het over verschillende soorten reddingswerk. Het gaat hierin over speurhonden, honden die eerste hulp bieden en welke persoonlijkheid de Golden Retrievers hiervoor nodig zijn.

Het hoofdstuk over de jacht gaat over jachttraining, wedstrijden en belangrijke commando’s die hiervoor nodig zijn. Tot slot zijn er mensen die graag mee doen met hondenshows. In het laatste sub hoofdstuk beschrijft Gerard de Goede hoe je moet oefenen voor een show en wat de shows inhouden.

Hoofdstuk 7 – De oudere Golden Retriever.

Dit is het laatste hoofdstuk en gaat er over als je Golden Retriever op leeftijd is, en veel gestelde vragen. Dit zijn 2 sub hoofdstukken op 10 bladzijden.

Inhoudsopgave:
7.1: De gouden jaren.
7.2: Veel gestelde vragen.

Aantal bladzijden:
7 Bladzijden.
3 Bladzijden.

Golden Retriever handboek

Gedetailleerd overzicht:
We komen aan bij het laatste hoofdstuk van het handboek. Het sub hoofdstuk “de gouden jaren” verteld je over de oudere jaren van je Golden Retriever. Wat je kunt verwachten van een oudere hond en welke fysieke problemen kunnen opspelen, komen als eerst aan bod. Vervolgens verteld Gerard je over de 5 rechten die je hond heeft voor een goed leven, en hoe je moet zorgen voor je oude Golden Retriever. Tot slot gaat het over signalen die aangeven dat je naar de dierenarts moet gaan en euthanasie. Het hoofdstuk sluit af met 9 veel gestelde vragen en antwoorden.

De bonus boekjes die je er gratis bij krijgt.

Naast het handboek, “Golden Retriever geheimen”, krijg je er gratis 5 bonus boekjes bij. Deze boekjes gaan inhoudelijk voornamelijk over het trainen en het gedrag verbeteren van je Golden Retriever. De boekjes zijn een stuk kleiner dan het hoofdboek, maar bevatten leuke en nuttige informatie. Een leuke bonus om er gratis bij te krijgen.

Baas over je eigen Golden Retriever: Dit boekje bevat in totaal 42 bladzijden en is een stap voor stap handleiding om het probleemgedrag van je Golden Retriever op te lossen. In dit boekje wordt beschreven waarom het belangrijk is de leider te zijn over je hond, en hoe je gedragsproblemen het best aan pakt. Een informatief boekje die de moeite waard is om een keer door te lezen.

Baas over je eigen Golden Retriever
review Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy: Dit boekje mist een inhoudsopgave en valt gelijk met de deur in huis. Deze bonus sluit aan bij hoofdstuk 2 van het hoofdboek. Het gaat vooral over de aanschaf, gezondheid en verzorging van je puppy. Dit boekje bestaat uit 25 bladzijden. Veel informatie kan overlappen met hoofdstuk 2 uit het hoofdboek maar al met al een handig boekje voor het eerste levensjaar van je Golden Retriever. Dit boekje heeft veel overeenkomsten met de bonusboekjes van de andere honden handboeken en geld dus voor alle hondenrassen, niet persé alleen voor de Golden Retriever.

Honden training geheimen: Ook dit boekje ben ik vaker tegen gekomen en is voor honden in het algemeen, naar mijn gevoel. Het boekje is wel iets bewerkt waardoor het iets meer op de Golden Retriever gefocust is. Over 33 bladzijden leer je trainingsmethoden die je kunt gebruiken en fouten die vaak gemaakt worden. Het kan voor veel mensen interessant zijn om over de verschillende technieken te lezen.

Review handboek honden training geheimen
Review Je Golden Retriever laten komen op commando.
Review 101 manieren om snel het gedrag van je Golden Retriever te verbeteren

Je Golden Retriever laten komen op commando: Zoals de titel al zegt gaat dit boekje helemaal over het “kom” commando aan je hond leren. Het boekje heeft 15 bladzijden waarin het commando uitgebreid wordt beschreven. Dit is een simpel commando en naar mijn mening is het een beetje overbodig om hier een heel boekje over te schrijven. Niet het beste boek van de bonussen. Sommigen zullen het interessant vinden, maar ik vond het niet de moeite waard.

101 manieren om snel het gedrag van je Golden Retriever te verbeteren: Dit boekje heb ik eerder terug gezien in o.a. Jack Russell en Labrador vorm. Over 20 bladzijden staan alle manieren verspreid. Er staan goede manieren tussen voor je Golden Retriever, ook al is dit boekje er ook voor andere hondenrassen. Lang niet alle manieren zijn nuttig, maar het zijn er zoveel dat er ook goede tussen staan.

Mijn mening?

Het is een erg uitgebreid handboek over de Golden Retriever. Tot nu toe was dit het honden handboek met de meeste bladzijden voor mij. Ondanks de vele bladzijden blijft het toch boeiend wat je allemaal leest en wordt het niet langdradig. Het handboek is onderverdeeld in duidelijke hoofdstukken die weer duidelijk in sub hoofdstukken onderverdeeld zijn. Ik vond alleen de inhoudsopgave wel erg matig. Er staan geen bladzijden in de inhoudsopgave, waardoor het navigeren door het boek wat lastiger gaat.

Ik vind de opbouw van het boek goed. Het boek gaat elk hoofdstuk een stap verder. Het gaat van aanschaf naar mee nemen naar de eerste dagen. Daarna gaat het duidelijk over de opvoeding en training en sluit het af met leuke informatie en de laatste levensjaren van de hond. Hierdoor neemt het boek je goed mee in de stappen die je gaat maken in alle jaren dat je de Golden Retriever hebt.

Review Golden Retriever geheimen handboek

Naar mijn mening is het een uitstekend boek met alle informatie die je nodig hebt. Ik vind het goed dat de trainingen uitgebreid worden beschreven, omdat een hond zonder training onhandelbaar kan worden. Daarnaast verteld Gerard erg duidelijk wat het belang is van een goede fokker. Hier sta ik 100% achter en ik ben blij dat hij het ook in dit handboek vermeld.

Naast alle informatie die je krijgt in het hoofdboek, krijg je ook nog leuke informatie uit de bonus boekjes. Ook al zijn de bonusboekjes niet van geweldige kwaliteit, het is toch leuk om ze er gratis bij te krijgen.

Tot slot vond ik het contact met de eigenaar en de uitgever van het boek erg plezant. We hebben een tijdje onderling contact gehad en ik kreeg vaak dezelfde dag nog antwoord. Daarnaast heb ik al meerdere boeken van deze uitgever gelezen en is het contact altijd erg positief geweest. Binnen 5 minuten was ik al aan het lezen na aankoop van het handboek.

Wie is Gerard de Goede?

Gerard de Goede stelt zich voor als een Golden Retriever kenner die al ruim 35 jaar ervaring heeft met Golden Retrievers. Zijn liefde voor Golden Retrievers is gekomen door de Golden Retriever van zijn oom. Hij wil andere mensen graag helpen met het opvoeden van hun Golden Retrievers en daarom heeft hij dit boek geschreven.

Misschien heb je mijn andere reviews zoals “het Labrador handboek” en “het Jack Russell handboek” ook gelezen. Dan zal dit verhaaltje je erg bekend voorkomen. De schrijvers van die boeken gebruiken een soort gelijk verhaal. Daarom ga ik er van uit dat het een fictief verhaal is om mensen binnen te lokken. Daarnaast is er een goede kans dat Gerard de Goede een fictief persoon is.

Gerard de Goede

Dat Gerard de Goede waarschijnlijk een fictief persoon is, en dat het verhaaltje verzonnen is betekend niet dat ze niet te vertrouwen zijn. Veel schrijvers online hebben een fictief personage met een nep verhaal om hun eigen identiteit te beschermen. Wie er ook achter zit, ik heb er altijd positief contact mee gehad.

“Blue Sky Marketing” is de uitgever van dit handboek, net zoals de andere honden handboeken. Dit bedrijf heeft een geldig KVK nummer, en zover ik kon vinden op het internet, een goede reputatie. Mijn persoonlijk contact met dit bedrijf is ook altijd goed geweest en ik vertrouw ze zeker.

Bestel nu snel en krijg er 5 GRATIS exclusieve bonussen bij!


Andere reviews van het Golden Retriever geheimen handboek.

De reviews op andere websites zijn ook allemaal positief over dit handboek. Sommigen zeggen teleurgesteld te zijn in het feit dat Gerard de Goede een nep identiteit heeft, maar ik kan dit wel begrijpen. Daarbuiten zijn de meningen allemaal goed over dit handboek en hebben de reviewers heel wat geleerd over de Golden Retriever tijdens het lezen van dit handboek.

Wat is de prijs en is dit het waard?

De prijs van het Golden Retriever geheimen handboek is € 37,00 euro. Voor de inhoud die je krijgt vindt ik dit een goede prijs. Daarnaast krijg je ook nog eens 5 bonussen er gratis bij. Als je kijkt naar wat je in totaal krijgt aan informatie voor € 37,00 euro, is dit het zeker waard. Je kunt met dit boek valkuilen voorkomen, die je anders ook redelijk wat kunnen gaan kosten.

Naast de eerlijke prijs heeft dit handboek ook een “niet goed, geld terug” garantie. Als het boek je niet bevalt, om wat voor reden dan ook, kun je je geld terug krijgen binnen 60 dagen. Zie de afbeelding hieronder voor meer informatie.

Ga hier verder naar de productpagina van het Golden Retriever handboek!


Ook interessant

Reactie

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat hier dan snel een reactie achter!